Wij leveren het volgende automatisch sproeisysteem en alle losse onderdelen:

 

Het is ook mogelijk om tegen meer of minderprijs een andere samenstelling te leveren zoals een combinatie tussen semi- en automatisch sproeisysteem of met een lichtere of zwaardere pomp. Neem gerust contact met ons op.


TF Automatisch sproeisysteem

U krijgt bij deze levering:

*Een verrijdbaar karretje van geanodiseerd aluminium met zwarte koppelstukken en vier zwenkwielen voorzien van 2 verzonken tempex platen (15mm).

* Een zwart voorraadvat voor water van ruim 45 liter.

* Een gegoten geaard zwart snoer en stekker van circa 5

   meter.

* Een spatwaterdichte aan/uit schakelaar met lichtsignaal, met

   ruimte voor alle elektrische verbindingen.

* Een transformator (24 volt).

* Een boosterpomp 1 van meer dan voldoende capaciteit.

* Een sproeilans met een daaraan bevestigde spiraalslang.

* Alle bijbehorende verbindingen!

€ 349,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

TF Zwart voorraadvat voor water van ruim 45 liter.

Dit zwart voorraadvat voor water van ruim 45 liter heeft een goed sluitbaar deksel. Het is speciaal bedoeld voor de opslag van water. Met 45 liter is dit een redelijk groot vat waar u even mee vooruit kunt.

€ 42,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

Sproeilans met spiraalslang 8 mm.

Bij deze levering krijgt u een zwarte sproeilans waarbij het water geen contact maakt met metalen onderdelen. Daarnaast krijgt u een 9 meter lange spiraalslang (effectief 4 meter).  Ook krijgt u alle verbindingen tussen sproeilans en 8 mm spiraalslang. Pas op: Wanneer u de onderdelen los koopt heeft u een belangrijk onderdeel nodig, namelijk een TF koppeling speciaal voor aansluiting sproeilans en spiraalslang die elders niet te koop is.

€ 29,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

Losse onderdelen sproeilans met spiraalslang

U kunt bij ons de drie onderdelen voor een sproeilans, spiraalslang en speciale connector bij ons kopen. Dit kan zijn omdat u zelf knutselt of wanneer een onderdeel stuk gaat.  Zie hiervoor onderstaande varianten:

€ 14,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

Siliconeslang 8 mm met terugslagklep en filter

Deze circa 1 meter lange  siliconenslang met terugslagklep en filtertje zorgt ervoor dat er geen vuil, dat zich heeft kunnen verzamelen in het voorraadvat (want u gebruikt natuurlijk gezuiverd water), in de pomp en vervolgens in de sproeikoppen kan komen. Voor het besproeien van meer dan 10 paludariums heeft u een groter voorfilter nodig. Deze combinatie is vooral bedoeld voor ons semiautomatisch sproeisysteem!

€ 11,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1