In dit onderdeel van de online shop kunt u achtereenvolgens de volgende onderwerpen vinden:

* Verlichting

* Timers

* Verwarming

* Thermo- en hygrometers

* Beluchting

* Opvoerpompen 

* Misters Ter Informatie  Webshopbestellingen  die op vrijdag 24 Mei  na 14.00 uur zijn geplaatst worden op  Donderdag 30 mei verzonden/uitgeleverd  


Verlichting

JBL Solar nature

Echt fantastisch voor het paludarium!

 

Maximale lichtopbrengst: voor fraaie aquarium en paludariumplanten vanwege een extreem hoge fotosynthetische straling (PAR) .

Plug & Play: Lamp in beugel klikken of opstellen, kabel aansluiten en via de afstandsbediening inschakelen of dimmen waarna u 1 van de 3 lichtkleuren kunt selecteren (warmwit 2700K, daglichtwit 400K of koudwit 6700K.

Uit te breiden: met besturing per smartphone met vooraf ingestelde biothoopgerelateerde of induviduele lichtinstellingen en de JBL LED SOLAR EFFECT RGB lampen voor bijzondere kleureffecten.

Inhoud: Waterdichte lamp (IP67), afstandsbediening, driver (receiver), netaansluiting, verbindingskabel, beugel voor montage wn eindkappen voor montage in buisfittingen (T5 en T8)

Garantie:  2 jaar(+2 jaar na registratie van artikel).

€ 175,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

JBL Led Solor Control

Via een app aanstuurbaar controleapparaat voor JBL LED Solor Natur, individueel of in combinatie met JBL LED SOLAR EFFECT, zoals zonsop- en ondergang etc. De benodigde app is altijd gratis. 

€ 179,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Terrated ledbuis met armatuur, kabel en stekker

Wij werken de laatste tijd erg graag met Ledlicht. Deze hebben onze voorkeur omdat ze energiezuinig zijn (Klasse A of AA), lang mee gaan, veel licht geven, klein -  en vooral betaalbaar zijn! Wij gebruiken uitsluitend K 4000 vanwege de heldere daglichtkleur waar onze natuurlijke inrichtingsproducten, de planten en de kikkers goed in uitkomen. Een ander voordeel is dat u met dit systeem  ook geen reflector nodig heeft! U heeft voor inbouw in de lichtkap of op het paludarium verder niets nodig. De stekker met kabel, eventuele koppelkabel naar (maximaal  20) andere ledbuizen worden meegeleverd. Om de lichtbronnen goedkoop te houden leveren we maar één lengte (meerdere buizen zijn echter koppelbaar) voor de fantastische prijs van 11 Euro.

220/240 volt, 6 watt, 600 Lumen, niet dimbaar. Lengte buis 54 cm.  bruto voor inbouw 64 cm. Deze ledbuizen geven wat minder licht dan de terrated ledpanelen maar daarom zijn ze goed in combinatie te gebruiken voor de avonden om wat minder licht te geven.

€ 9,90

 • Uitverkocht

Terrated ledpaneel

Wij werken de laatste tijd in onze kweekterraria erg graag met Ledpaneeltjes. Nu in prijs verlaagd! Deze hebben onze voorkeur omdat ze energiezuinig zijn, veel licht geven, klein -  en vooral - betaalbaar zijn! Wij gebruiken uitsluitend K 4000 vanwege de heldere daglichtkleur waar onze natuurlijke inrichtingsproducten, de planten en de kikkers goed in uitkomen. Een ander voordeel is dat u met dit systeem  ook geen reflector nodig heeft! U heeft voor inbouw op het paludarium wel een verlengsnoer, 2 verbindingsklemmen en een spatwaterdicht kastje nodig. Zie pluspakket. De stralingshoek is 160 graden. De maten zijn de maten van het lichtgevende gedeelte van de lamp. Zet de lamp op plastic / rubber afstand-doppen van enkele millimeters voor de ventilatie! De lampen maar ongeveer 1 tot 2 jaar mee en dat is minder dan de oneindige belofte van de fabrikant. maar toch..... een fantastische lamp voor het geld!!!!! Afmeting 12 watt 14,7 x 14,7 cm. , 18 watt 22,5 x 22,5  cm., Beide zijn 4 cm hoog inclusief ingebouwde driver. Zorg ervoor dat er ventilatieruimte is boven de lamp. Bij voorkeur 10 - 15  cm. en luchtbeweging.

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Pluspakket voor ledpaneel.

Voor het aansluiten van een ledpaneel boven op uw paludarium heeft u het volgende nodig:

* 4 plastic dopjes, deze plakt eenvoudig met de plaklaag op de onderkant van het paneel zodat er lucht kan circuleren en het glas van het paludarium niet te warm wordt.

* 2 verbindingsklemmen

* spatwaterdicht verbindingsdoosje

* verlengsnoer met stekker.

* plakkers met tyraps om de kabel te fixeren op het paludarium. 

 

Dit totale pakket koopt u bij ons voor € 9,90.

 

€ 9,95

 • Uitverkocht

Timers


Secondentimer voor o.a. besproeiing.

Merk Superfish secondentimer 

   

€ 19,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Verwarming


Visitherm heater 100watt

Wij leveren ook instelbare heaters met een thermostaat die instelbaar is op een bepaalde temperatuur met een wat groter vermogen. Speciaal voor koele kamers. Let wel op extra condensvorming. Vooralsnog hebben we alleen de 100 watt uitvoering omdat deze het meest gangbaar is.  

€ 25,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Thermo- en hygrometers


Thermometer

Prima Thermometer voor paludariums en dergelijke met externe voeler.  

 

€ 9,90

 • Uitverkocht

Thermo-hygrometer

Prima Thermo- en hygrometer in een voor paludariums en dergelijke. Wij leveren deze thermo-hygrometer natuurlijk met 2 speciale batterijen! Pas op! 2 modellen. 1 met externe voeler en 1 zonder!  

 

€ 6,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Thermometer (analoog). Merk Exoterra

Prima analoge thermometer voor paludariums en terrariums van het merk EXOTERRA.  

 

€ 8,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

hygrometer (analoog). Merk Exoterra

Prima analoge hygrometer voor paludariums en terrariums van het merk EXOTERRA. Foto moet nog vervangen worden,  

 

€ 8,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Beluchting


Regelbare ventilatieset compleet

Onze favoriet wat betreft ventilatoren! Regelbare 12 volt ventilatie-set compleet met transformator, regelaar, 4 weg aansluiting, verlengsnoer 2 meter en met 2 ventilators (60 x 60 mm) "eigen merk".  Ze zijn door een regelaar verstelbaar.  Het verstellen naar hard en zacht heeft grote voordelen. Bij droogte kan de ventilator zachter gezet worden en bij vochtige ruiten harder. Maximaal 8 ventilatoren per transformater(regelaar ) 

  

 

€ 46,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Losse ventilator

Losse ventilator voor uitbouwmogelijkheid ventilator-set compleet. "Eigen merk".  Deze 60 x 60 mm ventilatoren zijn de meest gebruikte en hebben een aanzienlijk  capaciteit. 

 

€ 8,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

4-weg en 8-weg splitter.

U kunt meerdere ventilatoren aansluiten op 1 complete regelbare ventilatie set compleet. U heeft dan wel een 5-weg of 8- weg splitter nodig (en natuurlijk de losse ventilators). U hoeft niet alle uitgangen te gebruiken, dus als voorbeeld kunnen er ook 3 ventilators aangesloten worden op een vijf-weg splitter. Foto volgt.

   

€ 8,60

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Verlengkabel

Deze verlengkabel past tussen de kabel van de transformator/regelaar en de 2, 5 of 8 weg splitter. Het totaal wordt dan minstens met een meter verlengt naar 2 meter

Foto volgt.  

€ 8,60

 • Uitverkocht

Opvoerpompen


Opvoerpomp Sicce Mimouse, Micra en Micra plus voor o.a. watervalletjes.

Onze favoriet vanwege de extreem lage waterstand waarop de pomp nog zonder problemen werkt. Bij 4 cm waterhoogte (bijvoorbeeld door een zelf gemaakt gat in een filtermat /Dendroplate) werkt de pomp nog zonder problemen. De micra pompt tot 60 cm hoog en de micraplus tot 1 meter 20.  De pompen zijn via een schuifje instelbaar. De micra plus is echter alleen geschikt voor de wat grotere watervallen.

€ 16,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Slang voor opvoerpompen

Wij gebruiken grijs/zwarte slangen voor opvoerpompen i.p.v. groene. Dit doen we omdat wij geen slang willen zien. Wij werken de slang altijd weg in de decoratie en dergelijke. Mocht er dan toch een stukje slang zichtbaar zijn da valt de slangkleur groen erg op en onze kleur nauwelijks of niet!

 

 

€ 3,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Misters