Wij zijn geen "prijsvechters" en verkopen alleen terrariums van nieuw glas dat vakkundig wordt gelijmd! Deze zorg heeft zijn prijs. Voor terrariums die gemaakt zijn van glas voor de kassen, uit elkaar gehaalde thermopane of tweedehands afvalglas moet u echt bij een ander zijn.

 

Terrariums worden niet verzonden. Er zijn een aantal mogelijkheden:

* Na bestelling op afspraak afhalen op locatie.

* Na bestelling op afspraak afleveren op uw locatie. Vrachtkosten op aanvraag.

 

 


"Palu 40" compleet

Incl. varenwortelachterwand, volledig ingericht, beplanting, opvoerpomp en waterval, easy heater, 2 ventilatoren en geïntegreerde lichtkap met Led paneel met voldoende wattage. Prijs geldt voor afhalen.

40(L) x 40(B) x 50(H) en 5 mm. dik glas. Geen opzichtige schuifruiten maar een "gepatenteerd" opgehangen voorruit!

€ 560,00

  • Uitverkocht

"Palu 50" compleet

Incl. varenwortel achterwand, volledig ingericht, beplanting, opvoerpomp en waterval, easy heater, 2 ventilatoren en geïntegreerde lichtkap met led paneel met voldoende wattage. Prijs geldt voor afhalen op locatie of op beurs.

50(L) x 50(B) x 50(H) en 5 mm. dik glas. Geen opzichtige schuifruiten maar een "gepatenteerd" opgehangen voorruit! We maken deze bakken liever "vers" en geheel naar uw wensen.  De levertijd is gemiddeld 4 weken.
Wij leveren tegen een kleine meerprijs ook een verhoogde versie van dit paludarim van 60 en 70 cm hoog. 

€ 659,00

  • Uitverkocht

"Palu 60" compleet

Incl. varenwortelachterwand, voledig ingericht, beplanting, opvoerpomp en waterval, easy heater en geintegreerde lichtkap met  2 ledpanelen van voldoende wattage. Prijs geldt voor afhalen op locatie of op beurs.

 60(L) x 50(B) x 50(H) en 5 mm. dik glas. Geen opzichtige schuifruiten maar een "gepatenteerd" opgehangen voorruit! We maken deze bakken liever "vers" en geheel naar uw wensen.  De levertijd is gemiddeld 4 weken.
Ook dit paludarium maken wij tegen een geringe meerprijs in een verhoogde versie  van 60 of 70 cm hoog.

€ 799,00

  • Uitverkocht

"Palu 50, 60, 65 - hoekpaludarium" compleet (tot wel 85 cm)

Incl. varenwortelachterwand, volledig ingericht, beplanting, opvoerpomp en waterval, easy heater, 2 of meerdere verstelbare ventilators en geintegreerde lichtkap met 1 of meerdere T5 Eco light en 1 of meerdere ledpaneel panelen. Prijs geldt voor afhalen in onze werkplaats. Wij kunnen tegen meerprijs ook leveren op locatie.

Geen opzichtige schuifruiten maar een "gepatenteerd" opgehangen voorruit! De levertijd is gemiddeld 4weken.
Wij verkopen kant en klare hoekpaludariums. Wilt u zelf uw hoekpaludarium inrichten vraag dan naar onze actuele prijs voor een paludarium met gelaste lichtkap en eventueel ander toebehoor! 

€ 990,00

  • Uitverkocht

 

Terrariums alle maten en soorten!

 

Wij schreven al: Wij zijn geen "prijsvechters" en verkopen alleen terrariums van nieuw glas dat vakkundig wordt gelijmd! Deze zorg heeft zijn prijs. Voor terrariums die gemaakt zijn van glas voor kassen, uit elkaar gehaalde thermopaneramen of tweedehands afvalglas moet u echt bij een ander zijn.

 

Wij leveren hoek-, delta-, panorama-, standaard-, dendrobatenterrariums en insectariums. Heeft u er meerdere nodig en /of in een stelling? Vraag naar onze  prijzen

 

De terraria hebben we niet op voorraad maar worden voor u en naar uw wensen gemaakt. De levertijd is normaal ongeveer 2 tot 4 weken voor niet ingerichte terrariums.

 

U kunt de terrariums eenvoudig bestellen door het sturen van een mail of het versturen van een contactformulier!

Wij zijn gespecialiseerd in het bevestigen van  "halfronde" varenwortelplankjes op de achter en/of zijwanden. Zie ook mossontreefern.com producten.

Ook hebben wij de reguliere 1,5 cm dikke varenwortelplanken van 50 x 20 cm.


Wij kunnen diverse kastjes leveren.

 

Bij voorkeur leveren we kastjes van zwart aluminium buis met koppelstukken die boven en onder voorzien is van betonplex en rondom afgewerkt in zwart Forex zoals op de bijgaande foto te zien is. Natuurlijk kunnen we dit ook in wit leveren. 

Prijzen op aanvraag 

 

 

Wij leveren ook mooi afgewerkte meubelen van  70 cm. breed, 50 cm. diep en 70 cm. hoog in de kleuren zwart en wit. Ook leverbaar in 1m20.

 

 

 

Ook kunnen we speciale paludariummeubels maken in elk gewenst formaat tegen een schappelijke prijs. 

 


 Terrariumstellingen.

 Zoals we zojuist al schreven: Wij leveren natuurlijk ook stellingen met of zonder terrariums. Levertijd ongeveer 4 weken. Voor een vrijblijvende offerte kunt u een mail schrijven bijvoorbeeld via een contactformulier.