In dit gedeelte kunt u alle producten m.b.t. waterontharding d.m.v. kunsthars vinden.

 

In de website tf-rainsystems.com vindt u alle relevante informatie over dit onderwerp!


TF Wateronthardingsfilter compleet

Het TF Onthardingsfilter is een compleet filterhuis met verwisselbare cartridge voorzien van onthardingshars. Het geeft super zuiver water met nagenoeg geen meetbare TDS/microsiemens. Dit filter is gevuld met +/- 0,7 liter hars die vervangen wordt zodra deze verzadigt is en er een stijging in TDS/microsiemens. Het is verstandig om voor dit filter een sedimentfilter te plaatsen en na dit filter een koolblokfilter.

€ 39,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

TF Wateronthardingspatroon

Het TF Wateronthardingspatroon is een  verwisselbare cartridge voorzien van onthardingshars. Het geeft super zuiver water met nagenoeg geen meetbare TDS/microsiemens. Deze cartridge is gevuld met +/- 0,7 liter hars die vervangen wordt zodra deze verzadigt is en er een stijging in TDS/microsiemens is.

€ 19,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

TF Wateronthardingshars

TF onthardingshars is van zeer hoge kwaliteit en dient voor het vervangen van oude uitgewerkt hars. Deze hars heeft een brede werking en verwijderd nagenoeg alle kalkdeeltjes uit het leidingwater. De hars is verpakt in stevige licht -en luchtdichte zakken van 0,7 liter. Met 0,7 liter hars kan een TF Onthardings-filter 1 keer opnieuw worden gevuld. Wij kunnen ook een cartridge omwisselen met een exemplaar met nieuwe hars tegen dezelfde prijs.

€ 12,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1