December 2023


Tijdspad eind december 2023:

Vanwege de overname van de site terrated.nl door frogsandmore.nl kunt u rekenen op de volgende stappen:

 

Alle bestellingen tot woensdag 20 december 2023 10.00 uur worden door terrated.nl afgehandeld. Vanwege de verwachte kerstdrukte is het namelijk niet meer verantwoord om planten (met een heatpack) op te sturen om er zeker van te zijn dat ze voor of op 23 december bezorgd worden. Het is zelfs verstandiger om eerder te bestellen.

 

Vanwege de verhuizing vullen wij het assortiment van terrated.nl tot 20 december niet meer aan. Mochten er een aantal cruciale producten bij een eventuele bestelling ontbreken dan adviseren wij te wachten met bestellen tot na de Kerst of te kijken of frogsandmore.nl het in zijn assortiment heeft.

 

Alle bestellingen nadien op de site terrated.nl worden afgehandeld door frogsandmore.nl. Verzending van planten zal niet eerder gebeuren dan na de Kerstdagen. IDEAL-betalingen evenals andere betalingen zullen op woensdag 20 december doorgeleid worden naar Frogsandmore.nl.

 

Alle gegevens (adres-, bankgegevens en dergelijke) bij het onderwerp contact en waar nodig op andere plekken op de site terrated.nl zullen op woensdag 20 december - of zo spoedig mogelijk daarna - veranderen van terrated.nl naar frogsandmore.nl.

 

Mochten er in het tijdspad problemen ontstaan zoals betalingen bij de één en verzending door de ander dan lossen wij (terrated.nl en frogsandmore.nl) dit op.

 

Bij vragen kunt u bij een van ons terecht.

 


December 2023

Het even geduurd maar het is onvermijdelijk om aan te kondigen dat terrated.nl per 1 januari 2024 in andere handen komt. 

Vanwege mijn leeftijd (68), de werkbelasting - in combinatie met de inbreuk op mijn gezins- en privéleven - heb ik al een klein jaar geleden besloten om te stoppen met mijn werkzaamheden binnen mijn bedrijf. Het heeft even geduurd hoe de overdracht zou plaatsvinden maar nu er een drietal opties zijn wil ik mij houden aan de afspraak met mijzelf en mijn omgeving om per 1 januari te stoppen. 


Oktober 2023


Januari 2023