In dit gedeelte van de website vindt u plantensets die bewezen geschikt zijn voor het paludarium. Voor plantensets hebben wij voldoende planten op voorraad.

Let op  het is raadzaam om een heatpack mee te bestellen tijdens deze koude periode, bij extreme koude nachten verzenden wij geen planten !.  

Heatpacks

Door de gestegen prijzen van heatpacks lukt het ons niet meer om gratis heatpacks toe te voegen aan uw plantenbestellingen. Wij adviseren met klem om bij verwachte temperaturen van beneden de 12 graden een heatpack bij te bestellen. De normale heatpacks werken circa 40 uur. Wanneer u een langere verzendtijd verwacht kunt u ook - tegen een geringe meerprijs - de extra langwerkende heatpacks van 72 uur gebruiken.

€ 2,55

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Paludarium plantenset klein

Deze TERRATED  Paludarium plantenset klein  is bedoeld voor de beplanting van een klein Regenwoud terrarium van ongeveer 40 x 40 x 40 cm. De plantenset bestaat uit een mooie sortering bodem- en klimplanten, Bromelia's en andere planten die qua kleur, bladvorm, bladafmeting en totale afmeting een mooi contrastrijk geheel vormen.  De inhoud bestaat uit tenminste 1 bodembedekker, 2 klimplanten, 2 bromelia's en 1 mossoort en bij de plantenkeus is rekening gehouden met het kleinere formaat van het paludarium. 

€ 47,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Paludarium plantenset middel

Deze TERRATED  Paludarium plantenset middel  is bedoeld voor de beplanting van een middelgroot Regenwoud terrarium van ongeveer 50 x 50 x 50 cm. De plantenset bestaat uit een mooie sortering bodem- en klimplanten, Bromelia's en andere planten die qua kleur, bladvorm, bladafmeting en totale afmeting een mooi contrastrijk geheel vormen.  De inhoud bestaat uit tenminste 1 botanische orchidee, 2 bodembedekkers, 2 klimplanten, 3 bromelia's en 1 mossoort.  Het totaal is dus afgestemd op een wat groter en hoger paludarim. 

€ 69,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Paludarium plantenset groot

Deze TERRATED  Paludarium plantenset groot  is bedoeld voor de beplanting van een wat groter regenwoud terrarium van ongeveer 100 x 50 x 50 cm. De plantenset bestaat uit een mooie sortering bodem- en klimplanten, Bromelia's en andere planten die qua kleur, bladvorm, bladafmeting en totale afmeting een mooi contrastrijk geheel vormen.  De inhoud bestaat uit tenminste 1 botanische orchideeën, 3 bodembedekkers, 3 klimplanten, 6 bromelia's en 2 mossoorent.  Het totaal is dus qua plantenkeus afgestemd op een vooral wat groter paludarium, maar ook contrastrijke kleinere planten ontbreken niet. 

€ 117,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1