In dit gedeelte van de online shop vindt u complete plantensets voor terrariums / paludariums. Deze zijn bewezen geschikt voor het houden in een paludarium met pijlgifkikkers, maar ook voor andere kleine tropische dieren zoals Phelsuma's. Wij zijn tot deze keus gekomen omdat er behoorlijk wat klanten zijn die hulp willen bij een goede plantensamenstelling of qua afmetingen van de planten het moeilijk vinden om tot een keus te komen. 


Paludarium plantenset klein

Deze TERRATED  Paludarium plantenset klein  is bedoeld voor de beplanting van een klein Regenwoud terrarium van ongeveer 40 x 40 x 40 cm. De plantenset bestaat uit een mooie sortering bodem- en klimplanten, Bromelia's en andere planten die qua kleur, bladvorm, bladafmeting en totale afmeting een mooi contrastrijk geheel vormen.  De inhoud bestaat uit tenminste 1 bodembedekker, 2 klimplanten, 2 bromelia's en 1 mossoort en bij de plantenkeus is rekening gehouden met het kleinere formaat van het paludarium. 

€ 40,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Paludarium plantenset middel

Deze TERRATED  Paludarium plantenset middel  is bedoeld voor de beplanting van een middelgroot Regenwoud terrarium van ongeveer 50 x 50 x 50 cm. De plantenset bestaat uit een mooie sortering bodem- en klimplanten, Bromelia's en andere planten die qua kleur, bladvorm, bladafmeting en totale afmeting een mooi contrastrijk geheel vormen.  De inhoud bestaat uit tenminste 1 botanische orchidee, 2 bodembedekkers, 2 klimplanten, 3 bromelia's en 1 mossoort.  Het totaal is dus afgestemd op een wat groter en hoger paludarim. 

€ 60,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Paludarium plantenset groot

Deze TERRATED  Paludarium plantenset groot  is bedoeld voor de beplanting van een wat groter regenwoud terrarium van ongeveer 100 x 50 x 50 cm. De plantenset bestaat uit een mooie sortering bodem- en klimplanten, Bromelia's en andere planten die qua kleur, bladvorm, bladafmeting en totale afmeting een mooi contrastrijk geheel vormen.  De inhoud bestaat uit tenminste 2 botanische orchideeën, 3 bodembedekkers, 3 klimplanten, 6 bromelia's en 2 mossoorent.  Het totaal is dus qua plantenkeus afgestemd op een vooral wat groter paludarium, maar ook contrastrijke kleinere planten ontbreken niet. 

€ 97,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1