Orchideeën zijn vaak wat lastig in een paludarium. Zorg ervoor dat de plant - en vooral de wortels - snel kunnen opdrogen en dat er ventilatie is op de standplaats.

Onderstaande orchideeën hebben zich bewezen in het paludarium!


Hmata heterophylia

Hmata heterophylia is een klein orchideetje met bladeren die wat vocht kunnen opnemen. Deze bladeren zijn een stuk langer dan bij de Pleurothalissoorten die ik verkoop.  Ze worden geleverd in een potje en kunnen bloeien in het paludarium. Zorg dat de wortels kunnen opdrogen.

€ 12,90

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Pleurothalis grobyi

Pleurothalis grobyi is een klein mini orchideetje met bladeren die wat vocht kunnen opnemen. Ze worden geleverd in een potje en kunnen bloeien in het paludarium. Zorg dat de wortels kunnen opdrogen.

€ 11,90

  • Uitverkocht

Pleurothalis janetiaea

Pleurothalis janetaea is een klein mini orchideetje met bladeren die wat vocht kunnen opnemen. Deze bladeren zijn een tikje groter / langer dan bij de P. grobyi.  Ze worden geleverd in een potje en kunnen bloeien in het paludarium. Zorg dat de wortels kunnen opdrogen. (De juiste foto wordt nog geplaatst!)

€ 12,90

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Stelis species

Stelis species is een miniorchideetje. De bladeren zijn een stuk smaller en kleiner dan bij de Pleurothalissoorten die ik verkoop.  Ze worden geleverd op een boomvarenplakje en kunnen bloeien in het paludarium. Zorg dat de wortels kunnen opdrogen.

€ 12,90

  • Uitverkocht